söndag 10 april 2011

Härlig dag!

Vi började dagen med att åka ut till ett fik utanför stan tillsammans med Linda, Jonas och deras Joppe. Solen värmde så vi satte oss på utsidan, så skönt. Efter en stund kom också Petra och Markus så det blev en trevlig stund med allihopa. Nu ikväll ska vi förhoppningsvis titta på deras nya lägenhet. Man blir bra sugen på att flytta själv, vill inte bo kvar i vår lilla lägenhet längre men det får vänta till efter sommaren.

Nu i eftermiddag har jag och Jonas suttit och lyssnat på musik till festen, det är verkligen inte lätt. Vi vet ju vad vi gillar men det här är en fest med en massa olika människor i olika åldrar och det försvårar direkt arbetet. Nu är huvudet fullt med musik och listan som vi ska skicka till vår dj är egentligen lite för lång men vi hoppas att det ändå går bra! Annars känns det som om det mesta börjar falla på plats och nu är det mycket som får vänta tills vi vet hur många som kommer, har två veckor kvar på osa. Spännande!

1 kommentar:

  1. I've had the time of my life, and I never felt this way before, and I swear this is true, and I owe it all to you....Dirty bit!!!!!!

    SvaraRadera